rss rss rss rss rss Gaseste-ne pe:
Contacteaza-ne !       0771 254 088      

Optimizare web Arad

web design Arad

De o importanta majora este ca un site web sa fie gasit de motoarele de cautare (in special de Google), aceste motoare de cautare reprezentand modalitatea prin care majoritatea oamenilor cauta informatiile necesare.
Este normal sa dorim ca situl nostru sa fie printre primii la cautarea dupa activitatea care o realizam si mai exact dupa cuvintele cheie care sunt specifice activitatii.
O optimizare website de buna calitate inseamna ca site-ul dvs. sa fie plasat printre primele, la cautarea in Google, Yahoo, etc. Mare parte din traficul catre un site web vine de la motoarele de cautare.
O pozitie buna in Google conduce la cresterea numarului de vizitatori interesati de serviciile si produsele promovate de dvs, deci, la cresterea vanzarilor dvs.

Daca site-ul dvs. nu ar fi printre primele afisate la cautarea in Google, atunci potentialii clienti se vor orienta catre serviciile firmelor concurente firmei dvs., care sunt mai bine pozitionate in Google sau alte motoarele de cautare.

Ce inseamna optimizare sitului:

web design Arad

Va trebui facuta analiza siturilor concurente, alegerea unui nume de domeniu potrivit si stabilirea cuvintelor cheie bune.

Apoi urmeaza:
- stabilire titlu, descriere pagina intr-un mod corespunzator
- optimizare structurii sitului web
- folosirea tag-urilor h1, h2, h3
- optimizarea continutului sitului
- realizare meta taguri (title, descriere, cuvinte cheie), atributele ALT pentru imagini
- creare sitemap XML si inscriere la Google, pentru o indexare mai rapida a paginilor sitului
- analiza densitatii cuvintelor cheie in pagini, in general trebuie sa se incadreze la 6% pt. cuvantul promovat
- optimizare pentru cele mai importante browsere (Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome, etc)
- XHTML / CSS Valid

Tarife optimizare web Arad

Promovare (SEO Arad) - pret incepand cu 50 euro + TVA / luna
Pretul se stabileste in functie de serviciile selectate, avand la dispozitie mai multe servicii adiacente acestui serviciu, precum inscrierea in directoare, link building, etc.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii. Contact Web Design Arad


Administrare site

Daca site-ul pe care il aveti necesita schimbari de continut sau poze periodic, sau vreti doriti doar modificari la un moment dat, va putem asigura un serviciu de intretinere lunara sau trimestriala.
Putem incheia un bonament fix sau putem taxa per ora, astfel incat asiguram realizarea modificarilor in site in cel mai scurt timp.

Serviciile Web Design Arad

Serviciile Web Design Arad oferite sunt:
Web Design Arad
Promovare Google situri web
Webhosting Arad
Logo design
Consultanta IT

Cuvinte cheie:
webhosting Arad, webdesign Arad,
agentie web, administrare site,
preturi webdesign Arad, oferta web design Arad, oferta web, preturi web design,, webdesign, web design romania, promovare site, optimizare seo, web hosting, web design Arad, webdesigner, promovare google, web, design, gazduire website